Kortsluiting

Dag en nacht bereikbaar 24/7
Geen extra kosten
Scherpe tarieven
Ervaren elektriciens en installateurs

Kortsluiting

Storingsdienst

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw storingen omtrent elektra. Neem gerust contact met ons op.

Elektricien nodig?

Aarzel niet om ons in te schakelen voor al uw elektrawerk. U kunt 24/7 op ons rekenen.

Kortsluiting

Tijdens een kortsluiting kunt u ons altijd bereiken. Het is immers een gevaarlijke situatie.

Heeft u LAST VAN een kortsluiting?

Een kortsluiting kan iedereen overkomen. Het doet zich voor wanneer twee elektrische draden contact maken. Dit kan voorkomen als gevolg van een isolatiefout of dat de bedradingen beschadigd zijn. Er kan een brand ontstaan, als de stroomsterkte te veel toeneemt. Dit is dus erg gevaarlijk. Aarzel niet en schakel een specialist in.

De specialisten bij ons in dienst zijn 24/7 inzetbaar. Of het nu dag of nacht is, het doet er voor ons part niet aan toe. Wij komen hoe dan ook helpen!

Onze expert monteurs staan 24 uur dag en 7 dagen per week voor u klaar. De tijdstip maakt ons niet uit, we helpen u snel en vakkundig met uw kortsluiting.

Lokale elektricien

Onze elektriciens komen bij u uit de buurt en kunnen daardoor 24/7 snel ter plaatse zijn. Wij willen u graag zo goed mogelijk helpen. Twijfel niet en bel ons nu. Wij komen u graag helpen met uw elektra problemen.

Professioneel en ervaren

Onze elektriciens geven u graag vakkundig advies over hoe u kortsluitingen in de toekomst kunt voorkomen. Ben Elektricien staat of het nu vroeg in de ochtend is of laat in de avond voor u klaar! Bel direct met een van onze medewerkers. Op ons kunt u rekenen.

Kortsluiting verhelpen

Snel af van uw kortsluiting

Met onze elektriciens kunt u er zeker van zijn dat alles op de juiste manier wordt gedaan. Onze elektricien zal ook een controle uitvoeren en checken of alle kabels correct zijn aangesloten. Het is namelijk belangrijk dat er niet weer een kortsluiting voorkomt. Heeft u ons met spoed nodig? Wacht niet langer! Wij komen direct uw kant op. U kunt gebruik maken van onze 24/7 spoeddienst.

Wat onze klanten zeggen

Vincent Cozijnsen

4 reviews


Super dat ze ook in het weekend konden komen. Zeer tevreden met alles. Als er wat is, gaan we weer bellen.

Melissa

1 reviews


Nieuwe groepenkast geplaatst en uitgebreid. Dit zijn echte vakmannen. De elektricien gaf goed advies en alles netjes achtergelaten. Prijzen waren van te voren aangegeven.

Stuart Maas

8 reviews


Wij hadden stroomstoring, alles lag uit. Met 4 kinderen was het echt niet te doen. Ze waren binnen 1 uur op locatie. Wij hebben wel spoed tarief betaald maar het is wel opgelost. Zeker tevreden.
Call Now Button