Meterkast vervangen

Dag en nacht bereikbaar 24/7
Geen extra kosten
Scherpe tarieven
Ervaren elektriciens en installateurs

Meterkast vervangen

Storingsdienst

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw storingen omtrent elektra. Neem gerust contact met ons op.

Elektricien nodig?

Aarzel niet om ons in te schakelen voor al uw elektrawerk. U kunt 24/7 op ons rekenen.

Kortsluiting

Tijdens een kortsluiting kunt u ons altijd bereiken. Het is immers een gevaarlijke situatie.

Meterkast vervangen met spoed

Wij zijn ook inzetbaar met spoed. Onze 24/7 spoedservice is u graag van dienst. Ben Elektricien helpt u graag met het vervangen of repareren van uw meterkast. Zij doen dit op een deskundige manier en zijn hier heel goed in, ze doen het immers dagelijks. Als u een deskundige nodig heeft om uw meterkast te vervangen, kunt u ons van Ben Elektricien inschakelen. Wij staan 24/7 klaar voor u.

Een meterkast lijkt tegenwoordig niet meer op een kast en daarom de term meterruimte. In 2012 werden er nieuwe besluiten genomen over hoe een meterkast eruit moet zien.

Een meterkast lijkt tegenwoordig niet meer op een kast en daarom de term meterruimte. In 2012 werden er nieuwe besluiten genomen over hoe een meterkast eruit moet zien.

Lokaal en ervaren

Meterruimten hebben altijd vaste afmetingen en posities van inkomende kabels en leidingen van nutsbedrijven. Een meterkast bestaat in de meeste gevallen uit 5 zones. Alle nutsleidingen komen in de meterruimte binnen. In de meterruimte hangen per nutsbedrijf de verbruiksmeters, vandaar de naam of term meterruimte of meterkast.

Gespecialiseerde elektricien

U kunt onze professionals inschakelen voor het vervangen of aanpassen van uw meterkast. Ook voor het uitbreiden van groepen kunt u bij ons terecht. Met onze hulp bent u ervan verzekerd dat het goed wordt vervangen of aangepast. Onze specialisten doen het tenslotte dagelijks. Twijfel dus niet en schakel ons direct in. We helpen u graag!

Meterkast vervangen in Almere

Direct uw meterkast Laten vervangen

Als u uw meterkast door een professionele elektricien wilt laten vervangen of aanpassen kunt u bij ons terecht. Aarzel niet en schakel ons direct in. Onze elektriciens hebben jaren ervaring en werken snel, nauwkeurig en deskundig. Zij weten de beste manier om uw meterkast te behandelen. Afspraak maken? Twijfel niet en bel ons. Wij komen uw kant op!

Wat onze klanten zeggen

Vincent Cozijnsen

4 reviews


Super dat ze ook in het weekend konden komen. Zeer tevreden met alles. Als er wat is, gaan we weer bellen.

Melissa

1 reviews


Nieuwe groepenkast geplaatst en uitgebreid. Dit zijn echte vakmannen. De elektricien gaf goed advies en alles netjes achtergelaten. Prijzen waren van te voren aangegeven.

Stuart Maas

8 reviews


Wij hadden stroomstoring, alles lag uit. Met 4 kinderen was het echt niet te doen. Ze waren binnen 1 uur op locatie. Wij hebben wel spoed tarief betaald maar het is wel opgelost. Zeker tevreden.
Call Now Button